Raad van Commissarissen

 

Gökhan Erün - Voorzitter

Gökhan Erün behaalde zijn bachelordiploma in elektro- en communicatietechniek aan de Technische Universiteit van Istanbul en zijn master in bedrijfskunde aan de Yeditepe Universiteit. Erün begon zijn loopbaan in 1994 bij de afdeling financieel beheer van de Garanti Bank. Van 1999 tot 2004 was hij werkzaam als Senior Vice-President commerciële marketing en verkoop. Na zijn benoeming tot algemeen directeur van Garanti Pension and Life in 2004, werd hij in september 2005 aangesteld als Executive Vice-President van de Garanti Bank. Erün was sinds september 2015 werkzaam als adjunct-directeur van de Garanti Bank, waar hij verantwoordelijk was voor de coördinatie van corporate banking (bankieren t.b.v. ondernemingen), financieel beheer, treasury marketing (op maat gesneden treasury-producten) en financiële oplossingen, derivaten, kasbeheer en transaction banking (bankdiensten op het gebied van transacties) en financiële instellingen. Ook vervulde hij bestuursfuncties bij verschillende vestigingen van de Garanti Bank. In januari 2018 heeft Erün zijn loopbaan voortgezet als uitvoerend bestuurder en algemeen directeur bij Yapi Kredi. Daarnaast is Erün de algemeen directeur van Koc Financial Services en vervult hij bestuursfuncties bij verschillende maatschappijen van de Yapi Kredi Group.

 

J.E.Dalmijn - Lid

Na zijn master opleiding Bedrijfsrecht aan de Universiteit van Leiden heeft de heer Dalmijn een postacademische business development studie genoten op de universiteit van Oregon USA en een management development studie gevolgd bij INSEAD Fontaineblau, Frankrijk. Van 1976 tot 1998 was hij werkzaam bij Bank Mees & HopeNV (na 1993 MeesPierson NV). Zijn loopbaan begon hij als accountmanager bij trade & commodity finance in Rotterdam, daarna was hij plaatsvervangend directeur van het operationeel bedrijf (1986), directeur van de Cash Management Group(1993), en General Manager in het Verenigde Koninkrijk (1996). In deze vestiging waren effectenbrokarage, derivatenclearing en gespecialiseerde kredietverlening de voornaamste activiteiten. Vanaf 1999 bekleedde hij verscheidene leidinggevende functies als managing director bij Van der Werf ICT, Disbank Nederland NV, Yapi Kredi Nederland NV, The Economy Bank NV en executive director bij Rabobank International. Daarbij lagen zijn verantwoordelijkheden met name op het gebied van operations en risicobeheer. Sinds 2012 biedt de heer Dalmijn consultancy and managementdiensten voor de financiele sector aan via zijn eigen onderneming Fairmile Financial Services.

 

Ozlem Mertoglu - Lid

Mevrouw Ozlem Mertoglu is afgestudeerd als International Relations and Public Administration aan de Middle East Technical University in Turkije. Na haar studie is ze in 2007 haar carrière begonnen bij Interbank, waarin ze verschillende functies heeft bekleed. Tussen 1991 – 1996 heeft ze gewerkt bij HSBC Bank Istanbul als Corporate Finance and Marketing manager, waarin ze veel ervaring heeft opgedaan in finance, private banking, privatization, BOT structures. Tussen 1996 – 1999 werkte zij bij Korfezbank als VP in Corporate Banking. In een later stadium werd zijn bevorderd tot hoofd van verschillende afdelingen zoals Trade Finance, financiële en operationele grensoverschrijdende vestigingen in verschillende rechtsgebieden, zoals Turkije, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Ierland, BVI, UAE. In 1999 is zijn bij Disbank gaan werken om een Nederlandse dochteronderneming van de Bank (Disbank Nederland N.V.) te leiden. In 2004 is mevrouw Ozlem Mertoglu voor haar zelf begonnen om financieel en management advies te verlenen. In 2009 is zij Managing Partner van Affiance Management B.V. geworden, een administratiekantoor die onder toezicht van DNB staat.

Raad van Bestuur

Semih Ulugol - CEO

De heer Ulugol is afgestudeerd aan de Cukurova Universiteit als Bachelor in Business Administration. Na zijn studie heeft hij door trainingen zich opmerkelijk ontwikkeld op het gebied van finance, banking en management. Zijn carrière is begonnen bij Denizcilik Bankasi als Exchange officer en is vervolgens gaan functioneren bij Emlak Bankasi als Foreign trade specialist. Hier heeft hij zich ontwikkeld op het gebied van operations, letter of credits, clientcontact en externe bankbetrekkingen. Na zijn dienst bij Emlak bank fungeerde hij als Division Manager bij KocBank en werd belast met het beheer van portfolios en het monitoren van sales. Tevens heeft hij zich ontwikkeld in de kasstroom van kantoren. De heer Ulugol heeft zijn diensten voortgezet bij Kocbank en is vervolgens aangesteld als Branch manager. Na een trouwe dienstverband van 9 jaar bij Kocbank, is hij overgegaan naar Yapi Kredi Bank A.S. als Branch manager en corporate banking. Zijn taken binnen deze functies waren als volgt: onderhouden van klantcontact, managen en ontwikkelen  van toekomstige leiders binnen de bank, onderhouden van relaties met overheid (met name treasury) en deelnemen aan overheidsprojecten. Na zijn functie als Branch manager is de heer Ulugol gepromoveerd tot regio manager en commercial banking bij Yapi Kredi bank.

 

Mete Karayel - Adjunct Algemeen Directeur

Mete Karayel heeft zijn Master behaald in Financieel Management aan de Vlerick Leuven Gent Management School. Hiervoor had hij een Business Administration diploma aan de Middle East Technical University in Turkije. Hij begon zijn bankcarrière in 2000 als interne accountant bij Yapi Kredi. Mete Karayel was werkzaam bij Yapi Kredi Bank Nederland N.V. als CFO voordat hij in 2011 is aangesteld als Deputy General Manager. 

reclamebureau anno nu ifthen.nl