Raad van Commissarissen

 

Gökhan Erün - Voorzitter

Gökhan Erün behaalde zijn bachelordiploma in elektro- en communicatietechniek aan de Technische Universiteit van Istanbul en zijn master in bedrijfskunde aan de Yeditepe Universiteit. Erün begon zijn loopbaan in 1994 bij de afdeling financieel beheer van de Garanti Bank. Van 1999 tot 2004 was hij werkzaam als Senior Vice-President commerciële marketing en verkoop. Na zijn benoeming tot algemeen directeur van Garanti Pension and Life in 2004, werd hij in september 2005 aangesteld als Executive Vice-President van de Garanti Bank. Erün was sinds september 2015 werkzaam als adjunct-directeur van de Garanti Bank, waar hij verantwoordelijk was voor de coördinatie van corporate banking (bankieren t.b.v. ondernemingen), financieel beheer, treasury marketing (op maat gesneden treasury-producten) en financiële oplossingen, derivaten, kasbeheer en transaction banking (bankdiensten op het gebied van transacties) en financiële instellingen. Ook vervulde hij bestuursfuncties bij verschillende vestigingen van de Garanti Bank. In januari 2018 heeft Erün zijn loopbaan voortgezet als uitvoerend bestuurder en algemeen directeur bij Yapi Kredi. Daarnaast is Erün de algemeen directeur van Koc Financial Services en vervult hij bestuursfuncties bij verschillende maatschappijen van de Yapi Kredi Group.

 

J.E.Dalmijn - Lid

Na zijn master opleiding Bedrijfsrecht aan de Universiteit van Leiden heeft de heer Dalmijn een postacademische business development studie genoten op de universiteit van Oregon USA en een management development studie gevolgd bij INSEAD Fontaineblau, Frankrijk. Van 1976 tot 1998 was hij werkzaam bij Bank Mees & HopeNV (na 1993 MeesPierson NV). Zijn loopbaan begon hij als accountmanager bij trade & commodity finance in Rotterdam, daarna was hij plaatsvervangend directeur van het operationeel bedrijf (1986), directeur van de Cash Management Group(1993), en General Manager in het Verenigde Koninkrijk (1996). In deze vestiging waren effectenbrokarage, derivatenclearing en gespecialiseerde kredietverlening de voornaamste activiteiten. Vanaf 1999 bekleedde hij verscheidene leidinggevende functies als managing director bij Van der Werf ICT, Disbank Nederland NV, Yapi Kredi Nederland NV, The Economy Bank NV en executive director bij Rabobank International. Daarbij lagen zijn verantwoordelijkheden met name op het gebied van operations en risicobeheer. Sinds 2012 biedt de heer Dalmijn consultancy and managementdiensten voor de financiele sector aan via zijn eigen onderneming Fairmile Financial Services.

 

Ozlem Mertoglu - Lid

Mevrouw Ozlem Mertoglu is afgestudeerd als International Relations and Public Administration aan de Middle East Technical University in Turkije. Na haar studie is ze in 2007 haar carrière begonnen bij Interbank, waarin ze verschillende functies heeft bekleed. Tussen 1991 – 1996 heeft ze gewerkt bij HSBC Bank Istanbul als Corporate Finance and Marketing manager, waarin ze veel ervaring heeft opgedaan in finance, private banking, privatization, BOT structures. Tussen 1996 – 1999 werkte zij bij Korfezbank als VP in Corporate Banking. In een later stadium werd zijn bevorderd tot hoofd van verschillende afdelingen zoals Trade Finance, financiële en operationele grensoverschrijdende vestigingen in verschillende rechtsgebieden, zoals Turkije, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Ierland, BVI, UAE. In 1999 is zijn bij Disbank gaan werken om een Nederlandse dochteronderneming van de Bank (Disbank Nederland N.V.) te leiden. In 2004 is mevrouw Ozlem Mertoglu voor haar zelf begonnen om financieel en management advies te verlenen. In 2009 is zij Managing Partner van Affiance Management B.V. geworden, een administratiekantoor die onder toezicht van DNB staat.

Raad van Bestuur

Pinar Salci - CEO

Pinar Salci behaalde zowel haar bachelor- als masterdiploma aan de Ankara University. Haar studie heeft zij gevolgd aan de faculteit voor Politicial Sciences, respectievelijk Department of International Relations en Institute of European Studies. In 1995 trad zij bij Yapi ve Kredi Bankasi A.S. in dienst als managementtrainee in de afdeling verantwoordelijk voor internationale zaken, waar zij in 1997 doorgroeide naar de functie van manager Investor Relations. In 2002 werd zij benoemd tot Vice President en Head of Financial Institutions, waar Pinar verantwoordelijk was voor alle internationale activiteiten van de bank, voornamelijk internationale leningenprogramma's, bancair relatiebeheer met correspondentbanken en andere financiële en supranationale instellingen.

Sinds 2011 bekleedde Pinar de functies van Executive Vice President en Head of Strategic Marketing and Business Development. Zij was verantwoordelijk voor de strategie, planning en budgeting & performance van de zakelijke en commerciële segmenten. Daarnaast was Pinar verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de strategieën voor alle internationale en binnenlandse dochterondernemingen van Yapi ve Kredi Bankasi A.S. en zette zij zich in voor verdere ontwikkelingen en het verbeteren van de onderlinge betrekkingen tussen alle dochterondernemingen. Bovendien was zij betrokken bij het ontwerpen en uitvoeren van de interne en externe bedrijfscommunicatiestrategieën van het zakelijke en commerciële segment, waaronder media, maatschappelijke verantwoordelijkheden en evenementenbeheer. Zij was ook verantwoordelijk voor de digitale transformatie van het zakelijke segment, evenals voor proces- en bedrijfsontwikkeling in zakelijke en commerciële workflows tijdens ontwikkelings- en verbeteringsfasen.

Pinar Salci was lid van het strategy developmentteam, deposit/pricing committee en was zij lid van de Credit and Risk Committees van Yapi Kredi Leasing, Yapi Kredi Factoring en andere buitenlandse dochterondernemingen. Pinar was lid van het Audit Committee van Yapi Kredi Bank Azerbaijan en Yapi Kredi Bank Nederland N.V. In juli 2021 werd zij benoemd tot CEO-General Manager van Yapi Kredi Bank Nederland N.V., de functie die zij momenteel bekleedt.

 

Mete Karayel - Adjunct Algemeen Directeur

Mete Karayel heeft zijn Master behaald in Financieel Management aan de Vlerick Leuven Gent Management School. Hiervoor had hij een Business Administration diploma aan de Middle East Technical University in Turkije. Hij begon zijn bankcarrière in 2000 als interne accountant bij Yapi Kredi. Mete Karayel was werkzaam bij Yapi Kredi Bank Nederland N.V. als CFO voordat hij in 2011 is aangesteld als Deputy General Manager.

reclamebureau anno nu ifthen.nl