Raad van Bestuur

Pınar Salcı - CEO

Pınar Salcı behaalde zowel haar bachelor- als masterdiploma aan de Ankara University. Haar studie heeft zij gevolgd aan de faculteit voor Politicial Sciences, respectievelijk Department of International Relations en Institute of European Studies. In 1995 trad zij bij Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. in dienst als managementtrainee in de afdeling verantwoordelijk voor internationale zaken, waar zij in 1997 doorgroeide naar de functie van manager Investor Relations. In 2002 werd zij benoemd tot Vice President en Head of Financial Institutions, waar Pınar verantwoordelijk was voor alle internationale activiteiten van de bank, voornamelijk internationale leningenprogramma's, bancair relatiebeheer met correspondentbanken en andere financiële en supranationale instellingen.

Sinds 2011 bekleedde Pınar de functies van Executive Vice President en Head of Strategic Marketing and Business Development. Zij was verantwoordelijk voor de strategie, planning en budgeting & performance van de zakelijke en commerciële segmenten. Daarnaast was Pınar verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de strategieën voor alle internationale en binnenlandse dochterondernemingen van Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. en zette zij zich in voor verdere ontwikkelingen en het verbeteren van de onderlinge betrekkingen tussen alle dochterondernemingen. Bovendien was zij betrokken bij het ontwerpen en uitvoeren van de interne en externe bedrijfscommunicatiestrategieën van het zakelijke en commerciële segment, waaronder media, maatschappelijke verantwoordelijkheden en evenementenbeheer. Zij was ook verantwoordelijk voor de digitale transformatie van het zakelijke segment, evenals voor proces- en bedrijfsontwikkeling in zakelijke en commerciële workflows tijdens ontwikkelings- en verbeteringsfasen.

Pınar Salcı was lid van het strategy developmentteam, deposit/pricing committee en was zij lid van de Credit and Risk Committees van Yapı Kredi Leasing, Yapı Kredi Factoring en andere buitenlandse dochterondernemingen. Pinar was lid van het Audit Committee van Yapı Kredi Bank Azerbaijan en Yapı Kredi Bank Nederland. In juli 2021 werd zij benoemd tot CEO-General Manager van Yapi Kredi Bank Nederland N.V., de functie die zij momenteel bekleedt.

Mete Karayel - Adjunct Algemeen Directeur

Mete Karayel heeft zijn Master behaald in Financieel Management aan de Vlerick Leuven Gent Management School. Hiervoor had hij een Business Administration diploma aan de Middle East Technical University in Turkije. Hij begon zijn bankcarrière in 2000 als interne accountant bij Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Mete Karayel was werkzaam bij Yapi Kredi Bank Nederland N.V. als CFO voordat hij in 2011 is aangesteld als Adjunct Algemeen Directeur.

Hoe kunnen
we u helpen?