Over Yapi Kredi

Yapi Kredi Bank Nederland N.V. is ontstaan uit de fusie tussen Koçbank Nederland N.V. (opgericht in 1996) en de voormalige Yapi Kredi Bank Nederland N.V. (opgericht in 2001). Na de fusie op 1 juli 2007 heeft Koçbank Nederland N.V. haar naam gewijzigd in Yapi Kredi Bank Nederland N.V. De gefuseerde bank staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank.

Dankzij deze fusie zijn wij uitgegroeid tot een prominente Nederlandse financiële instelling. Ons aanbod omvat een breed scala aan particuliere en zakelijke producten, ondersteund door onze hoogwaardige dienstverlening.

Bij Yapi Kredi Bank Nederland N.V. geloven wij in onze kernwaarden als klantgerichtheid, aandacht voor medewerkers, solide governance en compliance, en een sterke financiële positie.

Ons kantoor is gevestigd in de iconische Rembrandt Toren in Amsterdam.

Als dochteronderneming van Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. kan Yapi Kredi Bank Nederland N.V. vertrouwen op de kracht en stabiliteit van een van de grootste banken van Turkije. Als trotse lid van de Koç Groep, het grootste conglomeraat van Turkije, wordt dit vertrouwen verder versterkt. Ontdek ons gedetailleerde aandeelhoudersoverzicht in het Corporate Governance-menu.

Hoe kunnen
we u helpen?