Raad van Commissarissen

Gökhan Erün - Voorzitter

Gökhan Erün behaalde zijn bachelorsdiploma in elektro- en communicatietechniek aan de Technische Universiteit van Istanbul en zijn master in bedrijfskunde aan de Yeditepe Universiteit. Erün begon zijn loopbaan in 1994 bij de afdeling financieel beheer van de Garanti Bank. Van 1999 tot 2004 was hij werkzaam als Senior Vicepresident commerciële marketing en verkoop. Na zijn benoeming tot algemeen directeur van Garanti Pension and Life in 2004, werd hij in september 2005 aangesteld als Executive Vicepresident van de Garanti Bank. Erün was sinds september 2015 werkzaam als adjunct-directeur van de Garanti Bank, waar hij verantwoordelijk was voor de coördinatie van corporate banking (bankieren t.b.v. ondernemingen), financieel beheer, treasury marketing (op maat gesneden treasury-producten) en financiële oplossingen, derivaten, kasbeheer en transaction banking (bankdiensten op het gebied van transacties) en financiële instellingen. Ook vervulde hij bestuursfuncties bij verschillende vestigingen van de Garanti Bank. In januari 2018 heeft Erün zijn loopbaan voortgezet als uitvoerend bestuurder en algemeen directeur bij Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Daarnaast is Erün de algemeen directeur van Koc Financial Services en vervult hij bestuursfuncties bij verschillende maatschappijen van de Yapı Kredi Group. 

Cahit Erdoğan - Lid

Na zijn afstuderen aan de Technische Universiteit van Istanbul/Faculteit Werktuigbouwkunde, behaalde Cahit Erdoğan zijn MBA-graad aan het Rochester Institute of Technology. De heer Erdoğan begon zijn professionele loopbaan bij Xerox Corporation (Rochester, NY) als Business Analyst. In 2000 ging Erdoğan aan de slag als management consultant bij Accenture Turkey. Tot 2009 werkte hij bij Accenture als Consultant, Manager en Senior Manager en in februari 2008 werd hij aangesteld als Country Lead Turkije van de afdeling Management Consulting. Erdoğan trad in 2009 bij Yapı Kredi in dienst als Chief Information Officer (CIO). Sinds juli 2013 bekleedt hij de functie van Assistant General Manager en is hij verantwoordelijk voor de afdeling Information Technologies en Operations bij de bank. Tussen mei 2020 en augustus 2021 was hij als Chief Operations Officer (COO) verantwoordelijk voor Information Technologies, Operations en Analytics. Per augustus 2021 is hij benoemd tot Assistant General Manager van Commercial and SME Banking bij Yapı Kredi. De heer Erdoğan is ook lid van het Executive Committee van Yapı Kredi sinds juli 2013 en was voorzitter van de Raad van Bestuur van Yapı Kredi Technology A.Ş van mei 2015 tot augustus 2021. Verder was hij lid van de Raad van Bestuur van Yapı Kredi Investment & Securities A.Ş .van maart 2020 tot september 2021 en is lid van de Raad van Bestuur van Yapı Kredi Factoring, Yapı Kredi Leasing en Yapı Kredi Bank Azerbeidzjan sinds augustus 2021 tot heden.

 

J. E. Dalmijn - Lid

Na zijn masteropleiding Bedrijfsrecht aan de Universiteit van Leiden heeft de heer Dalmijn een postacademische business development studie genoten op de universiteit van Oregon USA en een management development studie gevolgd bij INSEAD Fontaineblau, Frankrijk. Van 1976 tot 1998 was hij werkzaam bij Bank Mees & HopeNV (na 1993 MeesPierson NV). Zijn loopbaan begon hij als accountmanager bij trade & commodity finance in Rotterdam, daarna was hij plaatsvervangend directeur van het operationeel bedrijf (1986), directeur van de Cash Management Group (1993), en General Manager in het Verenigde Koninkrijk (1996). In deze vestiging waren effectenbrokarage, derivatenclearing en gespecialiseerde kredietverlening de voornaamste activiteiten. Vanaf 1999 bekleedde hij verscheidene leidinggevende functies als managing director bij Van der Werf ICT, Disbank Nederland NV, Yapi Kredi Bank Nederland N.V., The Economy Bank N.V. en executive director bij Rabobank International. Daarbij lagen zijn verantwoordelijkheden met name op het gebied van operations en risicobeheer. Sinds 2012 biedt de heer Dalmijn consultancy and managementdiensten voor de financiële sector aan via zijn eigen onderneming Fairmile Financial Services. 

Fiona Beijdorff - Lid

Mevrouw Beijdorff is een ervaren internationale financiële professional met een sterke juridische en financiële achtergrond, afgestudeerd in fiscaal recht aan de Universiteit Leiden en de NYU Law School, New York. Ze begon haar carrière bij Loyens & Volkmaars en werkte vervolgens bij Freshfields Bruckhaus Deringer en later bij Pricew-WaterhouseCoopers. In 2005 stapte ze over naar The Nielsen Company, waar ze werkte als Senior International Tax Manager voor de regio's EMEA en Azië. Haar carrière bij Atradius, een van de grootste kredietverzekeraars ter wereld, begon in 2008 als hoofd Tax. In 2016 promoveerde ze tot directeur Corporate Finance & Tax, waar ze eindverantwoordelijk was voor afdelingen als beleggingsbeheer, treasury, kapitaalbeheer, kredietbeoordelingsbureaus, fusies en overnames, bedrijfsverzekeringen en belastingen. Bij Atradius bekleedt mevrouw Beijdorff diverse bestuurs- en commissiefuncties. Na het Executive Pension Program aan Nyenrode Universiteit in 2017 te hebben afgerond, werd zij bestuurslid en later voorzitter van het Atradius Pensioenfonds. Onder haar leiding onderging het Nederlandse Pensioenfonds in de periode 2021-2022 een succesvolle buy-out, die resulteerde in de uiteindelijke liquidatie ervan. In 2022 breidde ze haar verantwoordelijkheden verder uit op het gebied van Environment, Social en Governance (ESG), met name op het gebied van ESG-strategie, compliance en rapportage.

Hoe kunnen
we u helpen?