Raad van Commissarissen

Gökhan Erün - Voorzitter

Gökhan Erün behaalde zijn bachelorsdiploma in elektro- en communicatietechniek aan de Technische Universiteit van Istanbul en zijn master in bedrijfskunde aan de Yeditepe Universiteit. Erün begon zijn loopbaan in 1994 bij de afdeling financieel beheer van de Garanti Bank. Van 1999 tot 2004 was hij werkzaam als Senior Vicepresident commerciële marketing en verkoop. Na zijn benoeming tot algemeen directeur van Garanti Pension and Life in 2004, werd hij in september 2005 aangesteld als Executive Vicepresident van de Garanti Bank. Erün was sinds september 2015 werkzaam als adjunct-directeur van de Garanti Bank, waar hij verantwoordelijk was voor de coördinatie van corporate banking (bankieren t.b.v. ondernemingen), financieel beheer, treasury marketing (op maat gesneden treasury-producten) en financiële oplossingen, derivaten, kasbeheer en transaction banking (bankdiensten op het gebied van transacties) en financiële instellingen. Ook vervulde hij bestuursfuncties bij verschillende vestigingen van de Garanti Bank. In januari 2018 heeft Erün zijn loopbaan voortgezet als uitvoerend bestuurder en algemeen directeur bij Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Daarnaast is Erün de algemeen directeur van Koc Financial Services en vervult hij bestuursfuncties bij verschillende maatschappijen van de Yapı Kredi Group. 

Cahit Erdoğan - Lid

Na zijn afstuderen aan de Technische Universiteit van Istanbul/Faculteit Werktuigbouwkunde, behaalde Cahit Erdoğan zijn MBA-graad aan het Rochester Institute of Technology. De heer Erdoğan begon zijn professionele loopbaan bij Xerox Corporation (Rochester, NY) als Business Analyst. In 2000 ging Erdoğan aan de slag als management consultant bij Accenture Turkey. Tot 2009 werkte hij bij Accenture als Consultant, Manager en Senior Manager en in februari 2008 werd hij aangesteld als Country Lead Turkije van de afdeling Management Consulting. Erdoğan trad in 2009 bij Yapı Kredi in dienst als Chief Information Officer (CIO). Sinds juli 2013 bekleedt hij de functie van Assistant General Manager en is hij verantwoordelijk voor de afdeling Information Technologies en Operations bij de bank. Tussen mei 2020 en augustus 2021 was hij als Chief Operations Officer (COO) verantwoordelijk voor Information Technologies, Operations en Analytics. Per augustus 2021 is hij benoemd tot Assistant General Manager van Commercial and SME Banking bij Yapı Kredi. De heer Erdoğan is ook lid van het Executive Committee van Yapı Kredi sinds juli 2013 en was voorzitter van de Raad van Bestuur van Yapı Kredi Technology A.Ş van mei 2015 tot augustus 2021. Verder was hij lid van de Raad van Bestuur van Yapı Kredi Investment & Securities A.Ş .van maart 2020 tot september 2021 en is lid van de Raad van Bestuur van Yapı Kredi Factoring, Yapı Kredi Leasing en Yapı Kredi Bank Azerbeidzjan sinds augustus 2021 tot heden.

 

J. E. Dalmijn - Lid

Na zijn masteropleiding Bedrijfsrecht aan de Universiteit van Leiden heeft de heer Dalmijn een postacademische business development studie genoten op de universiteit van Oregon USA en een management development studie gevolgd bij INSEAD Fontaineblau, Frankrijk. Van 1976 tot 1998 was hij werkzaam bij Bank Mees & HopeNV (na 1993 MeesPierson NV). Zijn loopbaan begon hij als accountmanager bij trade & commodity finance in Rotterdam, daarna was hij plaatsvervangend directeur van het operationeel bedrijf (1986), directeur van de Cash Management Group (1993), en General Manager in het Verenigde Koninkrijk (1996). In deze vestiging waren effectenbrokarage, derivatenclearing en gespecialiseerde kredietverlening de voornaamste activiteiten. Vanaf 1999 bekleedde hij verscheidene leidinggevende functies als managing director bij Van der Werf ICT, Disbank Nederland NV, Yapi Kredi Bank Nederland N.V., The Economy Bank N.V. en executive director bij Rabobank International. Daarbij lagen zijn verantwoordelijkheden met name op het gebied van operations en risicobeheer. Sinds 2012 biedt de heer Dalmijn consultancy and managementdiensten voor de financiële sector aan via zijn eigen onderneming Fairmile Financial Services. 

Özlem Mertoğlu - Lid

Mevrouw Ozlem Mertoglu is afgestudeerd als International Relations and Public Administration aan de Middle East Technical University in Turkije. Na haar studie is ze in 2007 haar carrière begonnen bij Interbank, waarin ze verschillende functies heeft bekleed. Tussen 1991 – 1996 heeft ze gewerkt bij HSBC Bank Istanbul als Corporate Finance and Marketingmanager, waarin ze veel ervaring heeft opgedaan in finance, private banking, privatization, BOT structures. Tussen 1996 – 1999 werkte zij bij Korfezbank als VP in Corporate Banking. In een later stadium werd zij bevorderd tot hoofd van verschillende afdelingen zoals Trade Finance, financiële en operationele grensoverschrijdende vestigingen in verschillende rechtsgebieden, zoals Turkije, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Ierland, BVI, UAE. In 1999 is zij bij Disbank gaan werken om een Nederlandse dochteronderneming van de Bank (Disbank Nederland N.V.) te leiden. In 2004 is mevrouw Ozlem Mertoglu voor haarzelf begonnen om financieel en managementadvies te verlenen. In 2009 is zij Managing Partner van Affiance Management B.V. geworden, een administratiekantoor dit onder toezicht van DNB staat.

Hoe kunnen
we u helpen?