Zakelijk sparen


Yapi Kredi Bank Nederland stopt met het aanbieden van spaarrekeningen en deposito’s voor zakelijke retailklanten

Yapi Kredi Bank Nederland N.V. (“YKNV”) biedt vanaf 1 maart 2019 geen nieuwe spaarrekeningen en deposito’s meer aan voor zakelijke retailklanten.

YKNV is tot deze conclusie gekomen vanwege het feit dat, onder het nieuwe beleid van YKNV, deze producten niet meer passen bij het productaanbod.

-

Sparen is een veilige en verstandige manier om een vermogen op te bouwen. U wilt uiteraard uw opgebouwde vermogen op een goede manier benutten. Of u nu doorspaart voor een specifiek doel of gewoon iets achter de hand wilt hebben.


Uw persoonlijke doelen en voorwaarden zijn belangrijk bij uw keuze tussen de verschillende mogelijkheden die wij bieden op het gebied van sparen. Wilt u altijd over uw spaargeld kunnen beschikken en tegelijkertijd van een hoge rente profiteren, dan kunt u kiezen voor de Euro-Plus Spaarrekening. Kunt u het bedrag een tijdje missen en wilt u de zekerheid van een vaste rente, dan biedt het Euro-Plus Deposito voor u de oplossing.

Voor het beheren van een zakelijke spaarrekening brengt de bank een keer per jaar een bedrag van 100 euro in rekening.

Yapı Kredi Bank Nederland N.V. valt onder het Nederlandse Depositogarantiestelsel. Uw spaargeld is bij de Yapı Kredi Bank Nederland N.V. tot een bedrag van € 100.000 per persoon gegarandeerd.

reclamebureau anno nu ifthen.nl